Hoe twittert Amersfoort over de urilift vanaf 2008 tot heden..

De afgelopen jaren hebben in het teken van verbazing gestaan! De verbazing hoe ver een Gemeente kan gaan om een ‘fout’ te verdoezelen en ons de rekening te presenteren.

Hoe de gemeenteraadsleden ons geholpen hebben. (We hebben het hier niet over VVD, Burgerpartij, Trots, SP, Burgerpartij, GVV, Lijst Ozcan), maar over de partijen die niet geinteresseerd zijn in de feiten.
Bijvoorbeeld: CDA: Ronald Offereins (partij van burgemeester): wil het er nooit meer over hebben (waarom niet? Heeft er niemand interesse in de werkwijze van onze afdeling vergunningen? Vindt niemand economische ontwikkeling belangrijk?)? Of Kees Kraanen die vindt dat de urilift op de beste plaats staat en er dan ook maar even in gaat pissen voor het gemak – zie de tweet (volwassen man?). Of de partijdiscipline van de coalitie (GroenLinks, D66, CDA). Er is gevochten op het hoogste niveau om de verplaatsing van de urilift tegen te gaan. Waarom? Toen al bang voor de schade? Wij hebben vernomen dat B&W het doel had om niets aan ons te vergoeden. Fouten moeten wij zelf betalen. Dat is toch niet eerlijk.
Ook een vreemde gewaarwording als je erachter komt dat dit’democratie’ is in Nederland. De gemeenteraad is ons hoogste orgaan in de stad.

Hoe helpen onze collega ondernermers ons? Collega: ‘snap niet wat je zeurt’. Je moet wat over hebben voor de collectiviteit.

Collega’s zeggen dat we het zonder al dat gezeik zeker niet gered zouden hebben! En andere ondernemer zegt: ‘die doos van Queens doet alles om in de pers te komen’. Van je collega’s moet je het hebben toch! Samenwerken?
Geen enkele collega wilde de urilift op hun terras, vandaar dan maar op die van ons? Starten is zo wel heel erg moeilijk met een oorlogszuchtige buurman (‘ik verklaar jullie nu de oorlog, en gooi nu jullie tafeltjes om. Jullie worden maar gedoogd.)Tweets over Pislift & Urilift. (Noot: terrastekeningen gevonden.. ja, de buurman had ons terras wel willen hebben. Zo gaat dat in Amersfoort).

Tweets over Pislift & Urilift

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s