Eerste drie jaar cruciaal bij starten horeca onderneming

Onderzoek van ING Bank heeft uitgewezen dat de eerste drie jaren cruciaal zijn om succesvol te kunnen starten. De horeca branche is een van de branches waar veel onderzoek en kennis voorafgaat aan het starten van een onderneming. Wij hebben onze onderneming maandenlang minitieus voorbereid in samenwerking en overleg met de Gemeente. 

Wij verbazen ons over het gemak waarmee een besluit wordt genomen om een urilift te plaatsen op je toekomstige terras. En dat als er blijkt dat er een fout gemaakt is, deze alsnog (wanneer de fout ontdekt wordt en nog teruggedraaid kan worden), gewoon jarenlang onze bedrijfsvoering ernstig beperkt wordt en onze bedrijfsplannen niet uitgevoerd kunnen worden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s