Enquete over klachtenafhandeling Gemeente Amersfoort

Vandaag een enquete gekregen over onze ingediende klacht (was het er maar 1?) over het handelen van de Gemeente Amersfoort. Van de ‘rekenkamercommissie’. Hebben wij een rekenkamercommissie? Is dit een proactief orgaan? Bestaat het al lang? Wat is de taak van deze commissie?

 

Zijn er nog meer burgers en ondernemers gedupeerd/gehinderd door de werkwijze van de Gemeente Amersfoort? Er kan wel erg veel hier in de stad gerealiseerd worden onder juridische afdekking. Niet in het belang van de stad, maar in het belang van de ambtenaren die fouten maken of klantonvriendelijk werken. Procedures vertragen, onjuiste informatie verstrekken aan de raad, WOB verzoeken niet volledig afhandelen, de planschadeprocedure niet juist afhandelen. Geen hoorzittingen (maar of dit erg is vraag ik mij af, want het is allemaal erg vrijblijvend en er wordt niets getoetst of afgehandeld/behandeld). 

 

Wij willen aandacht voor de werkwijze van de Gemeente Amersfoort. Onze stad wordt beheerst door gebrekkige, arrogant werkende ambtenaren die de touwtjes in handen hebben. Nog steeds, elke dag weer horen en merken wij hoe ondeskundig en onadequaat er gewerkt wordt. Alle festivals en plannen worden om zeep geholpen door dwaze eisen. Er moeten openbare urinoirs komen in 24 voud. Wat een nonsens en wie heeft dit als norm bedacht? Wie vindt het normaal om naar urinerende mannen te moeten kijken? Hebben wij geen toiletten hier in de stad?

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s