Misset Horeca: verplaatsen Urilift duurt 2 jaar – 11 oktober 2010

Urilift verdwijnt binnen nu en twee jaar’
HOTELTERRASSEN 391 0
De omstreden urilift in Amersfoort lijkt nu toch echt voorgoed te verdwijnen. De gemeenteraad nam vorige week een motie aan om de urilift te verplaatsen naar een andere plek op de Groenmarkt.

Het slepende verhaal van de twee hotelondernemers die vechten tegen de urilift op hun terras staat inmiddels bekend als de ‘urilift soap’. De politiek blokkeerde de verplaatsing van de lift lange tijd, maar gaf toch gehoor aan de motie van de VVD en BPA.

Kern van de aangenomen motie is dat een urilift niet thuishoort op een plek waar overdag een terras staat. De motie is aangenomen, maar de wethouder verwacht dat het proces van verplaatsing tussen de tien en zeventien maanden in beslag neemt.

‘Fantastisch nieuws’, zeggen de eigenaren van Queens. ‘We hebben via de pers vernomen dat het college de motie gaat uitvoeren. We zijn wel ontzettend blij dat er zo’n vooruitgang is geboekt en dat we hopelijk binnen nu en twee jaar zonder urilift kunnen functioneren.’, aldus eigenaresse Paula Brouwer tegen missethoreca.nl.

Noot: de verplaatsing duurde feitelijk 2 dagen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s