De Urilift wordt niet verplaatst.. Wat moeten we nu? Sluiten?

We zijn ten einde raad. Onze laatste redmiddel, de rechter, laat ons ook in de steek. Bij de bestuursrechter blijkt dat de zaak niet behandeld kan worden, want het is een ‘beslissing’ van de Gemeente en sorry dames.. geen ‘besluit’. We zitten aan het verkeerde loket, en moeten gedesillusioneerd naar de civiele rechter toe. Tijd, energie, kosten verspild! En de Urilift wordt gewoon gebruikt. Er wordt niet schoongemaakt, ondanks een ‘logboek’ van Eemfors.

Urilift blijft voorlopig bestaan
HOTELSLUITINGENTERRASSEN 321 0
De bestuursrechter deed gisteren geen uitspraak over de urilift. Hij achtte zich niet ontvankelijk en de zaak gaat nu naar de civiele rechter. De ‘pislift’ wekt de irritatie op van de eigenaren van hotel-restaurant Queens, omdat die op hun terras staat.

De pislift is enkele weken geleden toch weer in gebruik genomen. De eigenaren van Queens ervaren veel overlast van de lift en hebben al verschillende keren geprobeerd de lift weg te krijgen. De gemeente werkt niet mee. De lift verdween tijdelijk onder de grond om de bezwaren te onderzoeken, maar inmiddels doet de lift weer volop dienst.

Wat de eigenaressen van Queens nu gaan doen is nog niet bekend. Eerder spraken zij over sluiting wanneer de pislift bleef staan, maar ze hebben nog geen uitspraak gedaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s